Hold den ultimative børnefødselsdag

Den ultimative børnefødselsdag!

Enhver forældre kender til det. Barnets fødselsdag nærmer sig og man skal igen til at finde på en dag som ens guldklump vil elske og snakke om i flere uger. Men i en stresset hverdag er der ikke altid tid til at planlægge skattejagter, finde på leje og bage det store.

Heldigvis findes der en nem løsning. Lej en hoppeborg og ungerne er underholdt. Alt du skal sørge for udover er noget at drikke og lidt let at spise – hvilket kan klares ved at leje en slushice maskine og popcornsmaskine sammen med hoppeborgen.

Hoppeborge for enhver smag!

Hos superlej i Rødovre har vi hoppeborge for enhver smag. De kommer i mange størrelser og både med og uden rutsjebaner. Vi har både krokodiller, giraffer, piratskibe og meget andet. Glæd børnene med en Multiplay Løve der både har rutsjebane og forhindringer eller gå all in (hvis I har pladsen) og book vores store Junglebane der er ca. 18 meter lang og 4 meter høj med forhindringer og rutsjebane. 
Vi garanterer at ungerne er underholdt i timevis med en af vores hoppeborge.

Vi leverer og stille op!

Gør det nemt for jer selv og book os til at levere og opsætte den. Alt I skal gøre er at være klar til at anvise hvor vi skal sætte den og så snart der er kvitteret for modtagelse er den klar til at I kan hoppe på den – voksne må gerne hoppe med. 
På et aftalt tidspunkt kommer vi tilbage, pakker hoppeborgen sammen og tager den med hjem – nemt for jer.

Det er også muligt at hente den selv hos os i Rødovre og følge vejledningen til selv at sætte den op. Det er slet ikke så svært som det lyder.

Vi garanterer at I vil komme igen næste år og næste år og næste år – ligesom mange andre af vores kunder gør.

Skriv et svar