5 ting der gør en kvinde lykkelig

kvinde lykkelig

Der er nogle faste ting der gør en lykkelig. Om man vil erkende det eller ej, så sidder der en lille jublende kvinde inde i én, med armene oppe i vejret. Lad os gennemgå nogle faste og gode tips, som gør en kvinde lykkelig. Måske kan du nikke genkendende til én af tingene, eller måske nikker du godkendende til alle de nedenstående. Men på den ene eller andet måde er disse nedenstående ting, bevist at frigøre serotonin som går ind og belønner dit glædecenter i hjernen.

Familie og venner

Det at have en fast base med støttende forældre og søskende man kan snakke med, er noget der gør en kvinde lykkelig. Kvinder er som regel mere familieorienteret end mænd er. Kvinder elsker at have sit hjemland i orden, med støtte og glæde, som giver end lykke. Kvinder elsker tryghed, og det er noget som ens familie giver.

Venner, især veninder, er ligeledes vigtigt for en kvinde. Veninder er især vigtige i de situationer, hvor det kan blive for privat og akavet et snakke med sine forældre og søskende om det. Familie og venner giver et trygt bagland, og dét gør en kvinde tryg og dermed lykkelig. 

Kæreste

Kvinder elsker at blive beundret, elsket og flirtet med. Det giver bekræftigelse i at man er god nok. Dette kan være af en kæreste eller blot en, eller måske flere, man flirter med for at hygge sig, og for at få bekræftigelse. Dette kan være fra en mand, eller hvis man er til kvinder, så giver det stadig den samme glædelige følelse, som frigører serotonin til dit glædecenter i din hjerne. 

Dette kan også være hvis har en fast partner med børn og har den rigtige familie med far, mor børn, og villa, volvo og vove, altså den perfekte kernefamilie. Igen, er vi tilbage i familie-kategorien, og som sagt giver familie én tryghed, og hvis man kan starte det med den rigtige partner og have alt det man elsker, så gør det en kvinde lykkelig. 

Penge

Selvom vi inderst inde prøver at benægte at vi ikke vil lade os styre os af penge, så er det bevist, at penge gør én lykkelig. Det fjerner unødvendige bekymringer i ens liv. Tjener man mange penge, kan man tillade sig at gøre nogle ekslusive ting, som gør én glad inden i. Det kan også være penge man bruger på en bedre velvære, som at tage en tur på et wellness-ophold. Det kan være at glæde din partner med en gave på en almindelig mandag. Tag ud at rejse, fordi du kan, Det man blot skal huske sig selv på er, at det ikke går hen og bliver en vane. Eller at man ikke sætter pris på det efterhånden som tiden går. 

Tøj

Det ligger ikke så langt fra ovenstående kategori, penge. Men det hænger også sammen. For har du ingen penge, kan du ikke købe nyt tøj. Mænd har svært ved at forstå, hvorfor man kan gå så meget op i tøj, som kvinde. Og det er jo ikke for sjov, at alle kvinder ønsker sig et walk-in-closet. Kvinder elsker tøj, sådan er det bare. Det er tit ikke så meget i hvad det koster, men det er det at få nyt tøj der glæder éns glædecenter i hjernen. Og det er ikke ualmindeligt, at man skifter stil i ny og næ, og hele garderoben må udskiftes. Kvinder går meget op i tøj, så hvis du skal glæde en kvinde, så køb hende nyt tøj. Det kunne for eksempel handles lige her hos DressMe.

Sex

Sex er sundt, sex er rart, og sex gør både manden og kvinden lykkelige. Det behøver ikke at være dagligt eller køre i en fast, trættende rutine. Sex skal gøres når lysten er der, når tiden er der, og det hele spiller, så man kan give helt slip. Ikke både den intimitet, gør end tryg og glad, så vil det gøre det så meget bedre, hvis kvinden kan få orgasmer. Orgasmer frigører nemlig serotonin, så giver et kampe boost til ens glædecenter i hjernen. Så føler du dig ikke lykkelig eller glad nok, så forfør din partner og få noget god sex. 

Skriv et svar