Sportsmassage?

Mandag er min fridag. Og det er jeg glad for. Jeg trænger til at holde fri – og til at finde tid til at passe lidt på mig selv. Mandagene bliver også brugt til at få gjort alle de ting, jeg ikke når på grund af mit arbejde.

Forkælelse

Nu her i overmorgen skal jeg forkæle mig selv. Jeg tog beslutningen om det i onsdags. Som rytter er jeg ca. 8 timer i sadlen hver dag. Og da jeg kom hjem til mig selv i onsdags, kunne jeg bare mærke, at jeg trænger til at få arbejdet hele kroppens muskler igennem. Jeg var stiv i sadlen, og træningen gik dårligt. Det regnede også, og jeg var våd – både af regn og sved. En ret ubehagelig følelse. Og hestene havde også været sure. De kan jo mærke, hvis man ikke er helt afslappet, inden man selv opdager, at der er noget galt. Og det har været det samme lige siden i onsdags.

Kan ikke slappe af

Af en eller anden grund slapper jeg ikke af – eller jo, det synes jeg jo, at jeg gør. Men der må være et eller andet sted i min krop, hvor jeg ikke slapper af. Træningen i dag gik bedre, men jeg ved godt, at jeg ikke er helt i topform. Og det skal jeg bare være. Hestene, jeg rider, er jo nogle kostbare dyr. De skal behandles ordentligt.

Massage er det, du har brug for

Ejeren af stutteriet sagde det også til mig: ”Du skal finde dig en god massør, der kan hjælpe dig til at få løst de knudrede muskler op. Din hånd er blød, dine ben ligger fint, men der er noget galt i sædet. Måske har du ondt i ryggen?” Jeg mener ikke, at jeg har ondt i ryggen. Jeg har jo ikke nogen smerter.

Godt nok lagde jeg mærke til, at jeg kunne mærke et stik et sted i ryggen dér onsdag morgen, da jeg sad i bussen på vej op til stutteriet. Men det var bare sådan et lille stik. Og smerten var væk med det samme.

Sportsmassage!

Alligevel, samme aften, da jeg var kommet hjem efter en lang og hård dag, satte jeg mig til skærmen for at finde en massør. Nu mener jeg ikke, at jeg skal til en hvilken som helst massør. Jeg er jo atlet, så jeg søgte på ”Sportsmassage København”, og det gav resultat. Jeg fandt et site for en klinik, hvor de skrev om sportsskader og sportsmassage.

Jeg tænkte, at det må være dem, jeg skal besøge. Selvom klinikken ligger i Valby, så har, jeg besluttede jeg mig for at prøve dem. Jeg bor selv i Lyngby, så det bliver noget af en rejse at komme ud til dem. Men jeg er jo vant til at rejse med tog og bus. Det behøver ikke at være et problem.

Det er bare lidt øv, at jeg skal bruge tid på at komme helt til Valby. Heldigvis har jeg fået tid hos dem mandag formiddag, så jeg behøver ikke at stå så tidligt op, som jeg plejer, og jeg kan eventuelt kombinere hjemturen med noget shopping inde i byen.

Hvis du kender nogen, der kun taler engelsk, kan de såmænd også bare søge efter “Massage Copenhagen” – så kommer klinikken også frem.

Skriv et svar