Mest populære

Hurtige lån

Danmarks mest populære mobillån. Vi har været lidt inde over fordelene ved mobillån, men nedenfor går vi lidt mere i dybden. I dybden hvor vi kigger på fordele såvel som ulemper ved Danmarks vel nok mest populære mobillån.

Herudover vil vi også kigge nærmere på, hvor du kan optage disse mobillån og hurtige SMS lån, hvordan du nemmest og hurtigst kommer i gang. Desuden vil vi til sidst kigge nærmere på dine muligheder, hvis du er 18 eller 21 år og gerne vil optage et SMS kvik lån.

Fordele ved mobillån

Den helt store fordel ved kvik SMS lån er naturligvis, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. I modsætning til at låne penge i banken, kræver de online låneudbydere ikke pant i hverken din bolig eller bil. Dette er for rigtig mange en altoverskyggende fordel – især hvis de slet ikke ejer nogen aktiver som bolig eller bil.

SMS lån nu og få pengene udbetalt med det samme!

En anden væsentlig fordel er tilgængeligheden, der gør det muligt for alle med en smartphone, tablet eller computer at optage et lån. Dette er særdeles nyttigt, hvis du står og mangler et mindre beløb sidst på måneden eller skal investere i en ny cykel, computer eller lignende nu og her.

Anonymitet er ligeledes en væsentlig fordel for rigtig mange. Anonymitet forstås i denne sammenhæng således, at du ikke skal stå ansigt til ansigt med en bankrådgiver, men i stedet kan klare det hele online. Desuden behøver du ikke angive, hvad pengene skal bruges til, eftersom långiver oftest slet ikke spørger ind til det.

Dette gør mobillån ekstra fordelagtige for de låntagere, som ønsker at holde formålet med lånet hemmeligt. Herudover gør tilgængeligheden og de få oplysninger, at hele processen forløber ekstremt hurtigt. Som tidligere nævnt tager det ikke låneudbyderne mere end et par minutter at behandle din låneansøgning, hvorefter du blot skal bekræfte via SMS eller e-mail.

Også i weekenden

Efter du har bekræftet, bliver det ønskede lånebeløb overført til din konto. Du kan bruge pengene på præcis det, du står og mangler eller drømmer om. Det tager typisk ikke mere end få minutter, fra du sender din låneansøgning, til du har pengene til rådighed – også i weekenden.

Ja, du kan nemlig få udbetaling af lån i weekenden også. Det betyder med andre ord kviklån udbetaling lørdag, søndag og helligdage på få minutter. Så står du og mangler penge i weekenden, så lån penge med i weekenden med udbetaling på få minutter, læs mere på Lån Weekend DK.

Ulemper ved mobillån

Der er ikke specielt mange ulemper forbundet med mobillån. Den største ulempe er formentlig størrelsen på lånebeløbet, da lånegrænsen oftest er på maksimalt 25.000 kroner. Dermed kan det være problematisk for enkelte, at beløbet simpelthen ikke er stort nok. Man derfor må søge forbrugslån eller andre muligheder – hvilket dog er blevet lige så nemt som at ansøge kvik SMS lån.

Omvendt er de små beløb også en fordel, da det ikke er noget, der vælter din økonomi. Derfor kan du roligt optage et mobillån, uden du skal frygte, at lånet kommer til at forfølge dig resten af livet. Endvidere er små beløb naturligvis tæt forbundet med en kort løbetid, hvilket betyder, at lånet typisk skal indfries allerede 30-45 dage efter, det er optaget. Dette kan igen både være en fordel og en ulempe.

Lånekilde: Penge Låne NU

Skriv et svar