Lånetypen der sejrede

Kviklån

Her finder du en oversigt over de bedste kviklån fra de største låneudbydere i Danmark. Oversigten gør det nemt for dig at sammenligne de mange forskellige kviklån, og den gør det nemt for dig at finde det kvik lån, der passer dig bedst. Et kviklån er for dig, der står og mangler penge nu og her til lige netop det, du drømmer om!

Vi vil altid anbefale, at du ansøger flere forskellige steder, så du kan sammenligne de forskellige tilbud. Dette er selvfølgelig 100% uforpligtende og gratis, og du binder dig ikke, før du har underskrevet låneaftalen. Du ansøger lånene ved at trykke på den grønne knap

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er, som navnet antyder, et hurtigt lån, og et lån der er nemt at optage. De kan søges let via internettet, og du vil ofte have et svar allerede samme dag. Stort set alle kan søge om sådan et, og de eneste krav hos de fleste danske udbydere er, at du er over 18 år og ikke står registreret i RKI. Bemærk at dette kan variere fra udbyder til udbyder.

Et kviklån er nemt at søge, og du behøver som regel ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån, som du for eksempel skal gøre med et banklån. Du kan altså blive godkendt, selv om du ikke har bil og hus, som du kan stille i sikkerhed for lånet. Med et kviklån kan du låne fra helt ned til 100kr og i nogle tilfælde op til flere hundrede tusinde kroner.

ÅOP på dit kviklån

Alt for mange ved ikke, hvad ÅOP betyder. Det betyder ganske enkelt ”årlige omkostninger i procent”. Satsen er en procentsats, og den inkluderer alle de mange forskellige udgifter, der kan være ved et lån. Dette er blandt andet stiftelsesomkostninger, renter med mere.

For at skabe mere gennemsigtighed i ÅOP’en fra flere forskellige låneudbydere, kan du med fordel søge lån flere forskellige steder. Det bliver nu let at sammenligne de forskellige lån og vælge det, der passer dig bedst. Ved et almindeligt kviklån vil satsen typisk ligge på 5-25% alt afhængigt af udbyder.

Husk du kan fortryde dit kviklån

Mange er ikke klar over det, men du har faktisk 14 dages fortrydelsesret, når du har underskrevet en aftale om et lån. Der er mange, der fortryder sit lån efter en uges tid, og så er det rart at have muligheden for at slippe ud af et lån igen hurtigt og nemt.

Du skal dog naturligvis tilbagebetale det fulde lånte beløb inden for en overskuelig tidsramme. Der kan også være andre ting, du skal tage hensyn til med hensyn til fortrydelsen af et lån. Vi anbefaler, at du altid sætter dig grundigt ind i de forskellige specifikationer på de forskellige lån.

Vores bedste råd til dit kviklån

  • Søg lån 3-4 forskellige steder
  • Sammenlign forskellige lån
  • Læg et realistisk budget
  • Gå efter lånet med lavest ÅOP

Billige kviklån

Mangler du penge til at indfri dine drømme? Eller er der en ting, du bare må have? Så er et kviklån en fantastisk mulighed for dig. Vi har hos Kviklaan-info.dk samlet en overskuelig guide over kviklån, der gør markedet for kviklån mere gennemsigtigt, så det bliver lettere for dig at vælge det rigtige kviklån. Vi har samlet alle de bedste og billigste kviklån til dig og tilmed gjort det let at vælge.

Mange mennesker tror helt fejlagtigt, at det er dyrt at optage sådan et lån, men det behøves det egentlig ikke at være. Godt nok vil ÅOP’en og de renten typisk være højere end ved et klassisk banklån, men du skal til gengæld ikke stille nogen sikkerhed for lånet.

Prisen på kviklån variere naturligvis fra udbyder til udbyder. Til vil faktorer som tilbagebetalingstid og ønsket lånebeløb også spille en vigtig rolle i, hvor meget du skal tilbagebetale pr. måned.

Gode råd, når du søger et kviklån

Det sker desværre ofte, at folk kommer på afveje, når de foretager et kviklån hos en låneudbyder. Oftest er man ikke helt klar over, hvilke konsekvenser det kan medføre, og mange tænke blot på at få pengene her og nu og egentlig helt glemmer, hvordan de skal betales tilbage. Vi anbefaler altid, at du lægger et budget, der viser hvor mange penge, du har til rådighed, når du har betalt den faste månedlige ydelse. Husk derfor altid at have et budget, så du er sikker på at kunne betale dit lån tilbage, når måneden er omme.

Det er også en rigtig god idé at søge om lån flere forskellige steder. Dette er 100% uforpligtende, indtil du har underskrevet en specifik aftale. Det er en rigtig god ting at gøre, da du så kan sammenligne de forskellige lån og på den måde vælge det billigste og det bedste for dig.

ÅOP

Sørg altid for at finde det lån med den laveste ÅOP. ÅOP står for ”årlige omkostninger i procent”, og den inddrager alle de omkostninger, der er ved lånet. Kig også altid på renten. Det er desværre her de fleste glemmer at kigge, når de foretager et lån på nettet. Husk at vælge et lån med en realistisk rente, som du er sikker på du kan tilbagebetale.

Vi yder ikke økonomisk rådgivning, og vi sammenligner udelukkende lån fra de største danske låneudbydere. Vi tager forbehold for fejl og mangle, da betingelserne og priserne hos de forskellige udbydere af lån ændres uden varsel. Samtidig afhænger rentesatser og så videre oftest af den kreditvurdering, du får fra udbyderen. Husk at det altid er betingelserne og priserne, der gælder hos udbyderen.

Tjek også vores andre oversigter:

  • Sms lån
  • Billige lån
  • Hurtig lån
  • Quicklån

Skriv et svar