Fra Hvidovre til Østerbro

Min bror har fødselsdag i næste måned, og vi skal selvfølgelig til festen. Han bor i en stor lejlighed inde på Østerbro og har brug for en masse ting til den. Han er lige flyttet ind. Jeg ved, han er meget kræsen med hensyn til objekter, møbler og ting, som han fylder i sin bolig. Så jeg er meget i tvivl om, hvad vi skal give ham i fødselsdagsgave. Jeg har ikke set lejligheden endnu. Det bliver til festen, vi skal til, men han har fortalt, at han har nogle store, flotte rum med flot lysindkast fra vinduerne, men og så med kæmpe, store vægge. Han er glad for moderne kunst, men jeg har ikke tænkt mig at styrte ud og købe et kæmpe maleri til ham. Det har jeg i øvrigt ikke råd til.

Wallsticker

Men jeg har faktisk tænkt på at købe en wallsticker til ham. Det vil være en gave, han kan bruge med det samme, eller han kan vente, til han synes, at den gerne må komme på væggen.

Jeg har derfor været på nettet for at finde nogle flotte wallstickers. Der er rigtigt mange at vælge imellem, så det er godt, jeg er ude i god tid. Jeg skal bruge meget mere tid på at finde den helt rigtige til ham end jeg egentlig havde tænkt mig. Det bedste udvalg, priser og kvalitet i wallstickers fandt jeg på webshoppen nicewall.dk

Jeg ved, han ikke er så glad for alle de der romantiske citater, man ser på caféer eller i folks køkkener. Men han kan godt lide farver, så jeg overvejer at finde en med et fint motiv. Jeg synes bare, at de der motiver, ja, de er flotte, men det er svært for mig at forestille mig, hvordan de kan sættes op, så de giver et unikt udtryk. Det kan blive hans problem.

Jeg elsker gode wallstickers

Selv er jeg glad for wallstickers, fordi de er nemme at sætte op, og de skader ikke væggen. Der skal ikke bankes søm i væggen. Mega fordel. Ingen lappeløsningerne i væggen, hvis man senere hen vil have et ny motiv, eller et maleri sat op i stedet for den gamle wallsticker. De sætter heller ikke limmærker på væggen, så det er en nem måde at få noget dekorativt på væggen.

De (wallstickerne) kan også være rigtigt hyggelige, ligesom de også kan kaste en god, opsigtsvækkende farve ind i et lidt kedeligt rum. Så, ja, jeg er glad for dem. Til børneværelser er de ideelle. Man kan få nogle særlige wallstickers, som har en slags tavlefolie lagt på. Børnene kan skrive på dem med kridt. Det er da en fed mulighed for dem. Så behøver forældrene ikke skælde ud, fordi de har tegnet på væggen. Det er bare at tørre væggen af.

Det er da en super idé! Jeg tror, det er sådan en wallsticker, jeg skal give min bror. Han har jo altid så mange møder, og hans har ry for at være det mest distræt menneske i familien. Så kan han da skrive sine aftaler på tavlen, så han bliver mindet om dem. Jeg håber, at jeg kan få sådan en wallsticker i et format, som er stort nok.

Skriv et svar