Sådan opfylder du ønsket om at bo i hjertet af Danmarks kultur

Glæde og hygge er Danmarks brand. Dét – og København. For danskerne er der delte meninger om storbyen; For nogen er københavnerne nogle snobber, og der er en frygtelig masse larm og bilos derover, men for mange andre er København noget helt andet. Det er frihed, cykling og samvær. En hyggelig storby med kort til caféerne og kort til alle steder. Men hvis man nu ikke allerede befinder sig midt i hjertet, og man ikke har oceaner af penge at gøre med, hvordan kommer man så derover?

Sælg bilen

Er du i besiddelse af en bil, som du tror kunne være et par tusind værd, så sælg den. København er lig cykelkultur. Finder du den helt rigtige lejlighed, kan du godt begynde at oplade telefonen om natten, for turen fra og til arbejde eller universitet foregår ikke længere med en fast installeret radio, men derimod med høretelefoner og cykelhjelm. Ved at sælge bilen får du lidt ekstra penge oveni kassen, som hjælper dig godt på vej til din mulighed for at betale den dyre husleje.

Tag et lån

Er du derimod ikke i besiddelse af en bil, kan det blive nødvendigt at tage et lån for at betale startgebyret. Har du tidligere været involveret i et lån, som du ikke kunne betale tilbage, kan denne hjemmeside hjælpe dig med at skaffe de ekstra penge, som du får brug for den første måned.

Tænk småt

Lejlighederne i København er dyre, og med en SU kan du betale dig fra en lejlighed på 34 kvadratmeter, hvis dette er din eneste udgift. Men som bybo er lejlighedsstørrelsen ikke afgørende, da en stor del af byen ligger i kulturen – og nu hvor cyklen er din primære transport, kommer du helt tæt på den hver eneste dag. Inden du tager den store beslutning så kontakt Laan247.dk her og få hjælp

Skriv et svar