Hulmursisolering kan siges at være en form for isolering, der betaler sig selv. Men hvordan kan det lade sig gøre? Mange ældre huse har store udfordringer med at holde på varmen. Dette er særligt grundet et stort varmetab igennem ydermurerne, der er forårsaget af for dårlig isolering. I dag har du muligheden for at få lavet en hulmursisolering, der er nemt og billigt for dig. Til gengæld kan du se frem til mange år med et langt mindre varmebudget.
Her kan du læse meget mere om, hvorfor du bør få lavet hulmursisolering så hurtigt som muligt. Vi vil også fortælle dig lidt mere om, hvad hulmursisolering egentlig er for noget. Så er du klar til at tage en beslutning, der måske kan spare dig for mange penge fremover.
Hvad er hulmursisolering?
I dag finder vi mange huse i Danmark, der er bygget for mange år siden. Faktisk er langt de fleste bygget før 80’erne, hvor de er blevet opført med en hulmur. Det betyder en ydervæg med et mellemrum til den yderste og inderste del af muren. Dette hulrum blev ikke isoleret før i tiden, men i dag er det næsten en nødvendighed.
Først i 1970 blev det et krav, at alle hulrum skulle isoleres i forbindelse med et byggeri. Derfor kan det meget vel være derfor, at din villa fra 60’erne har et højt varmeforbrug hvert eneste år. Hulmursisoleringen går ind og lukker dette hulrum til og på den måde isolerer dine ydervægge i boligen.
Derfor skal du bruge hulmursisolering
Der er flere fordele ved at investere nogle penge i en hulmursisolering. Først og fremmest er den største fordel, at du slipper for at betale alt for meget i varme hver eneste måned. Det kan blive til en stor post over længere tid. Du sparer altså mange penge på varmeregningen. Samtidig er det en måde at forbedre din boligs energimærke på. Det kan være yderst godt ved et eventuelt boligsalg.
Dit indeklima bliver også forbedret ved at få dine ydervægge isoleret ordentligt. Du vil slippe for de helt kolde vægge og på en fugtig fornemmelse indenfor. Du skåner også miljøet ved at bruge så lidt varme som muligt. Og så vil du øge værdien af din bolig ved et eventuelt salg. Der er altså gode grunde til at kigge dig omkring efter muligheden for hulmursisolering.
Hvordan kommer jeg i mål?
Det er faktisk ikke så svært at finde ud af, om du skal have hulmursisolering. Du kan selv prøve at tjekke efter, om du har brug for det. Det er nemlig ikke sikkert, at du har en hulmur. Du kan undersøge dette ud fra tykkelsen på din boligs ydervægge. Det kan du ofte se på de oprindelige tegninger.
Bedst er at få en ekspert til at gøre arbejdet. Her kan du se priser på hulmursisolering, så du kan få det bedste tilbud hjem til dig. Der er nemlig mange gode priser på hulmursisolering, og det vil tjene sig selv hjem i løbet af maksimalt tre år. Så kan du få langt flere penge til, alt det du gerne vil fremover.