Alle har brug for en skruemaskine

Tiden flyver afsted, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg har boet her i lejligheden i snart 2 år. Der er stadig mange ting, som ikke er blevet pakket ud fra kasserne. Der er ikke kommet billeder op på væggene endnu. Indtil videre har jeg kun haft tid til at banke et enkelt søm i væggen, som billedet hænger fra.

Travlt

Grunden til, at der ikke er sket mere, kender jeg. Der er flere: For det første har jeg for travlt til at kunne koncentrere mig om det. Hvor skal de enkelte billeder hænge? Når man har en hverdag med 12 timer på farten, så er det ikke lige billederne på væggen, man tænker på, når man kommer hjem.

Men den anden grund er i virkeligheden nok den vigtigste grund til, at billederne endnu ikke er kommet op.

Mangler en skruemaskine

Det er nogle ret store og tunge billeder – og et meget stort spejl. De kræver, at de bliver hængt op med skruer. Og jeg har ikke fået taget mig sammen til at få fat i en skruemaskine endnu.
Jeg ved det godt. Jeg kunne have brugt de feriedage, jeg havde i slutningen af maj til at finde sådan en maskine. Men det gjorde jeg ikke. Det var meget mere spændende bare at gå i butikker og kigge efter nye, sjove genstande end at tage ud til et byggemarked for at købe en skruemaskine. Men jeg kan jo reelt købe en skruemaskine online hos Dorchdanola egentlig!
Det er muligt, at det er nemt at bruge en skruemaskine. Men altså, jeg har sådan et lidt mærkeligt forhold til el-værktøj.

Er det nemt nok?

Det er i virkeligheden, fordi jeg ikke har lært at bruge sådan en elektrisk skruemaskine. Jeg er simpelt hen bange for den. Også selv om alle siger, at de ikke er farlige, men er nærmest idiotsikrede. Ok, jeg tænker, at jeg vel må tage mig sammen og lære at bruge sådan en maskine. Det kan da ikke være så svært. Er det ikke noget med at man bare holder boret vinkelret på væggen og så sætter en rawplug i, inden man skruer skruen i? Altså, hvor svært kan det være?

Jeg har faktisk set på skruemaskiner på nettet. Jo, da. Og det er da fint, at man kan købe skruemaskiner, der også kan bore huller. Og her er det så, at jeg bliver nervøs. Det er nemlig ikke alle bor, der er beregnet til at skrue i betonvægge med. Og hvad gør man så, når man intet aner om bor? Godt grej er jo alt, ikke?

Køber, nogle, som kun er beregnet til træ – og så er man lige vidt. Det er den ene ting. Noget andet er, at skruemaskinerne, jeg har set på, kommer i forskellige modeller. Det har noget at gøre med, hvor kraftige de er. Nogle maskiner er gode til små opgaver, mens man i nogle tilfælde har brug en kraftigere maskine. I det mindste til at få boret hullet med. Og det har jeg altså ikke nogen viden om. Hvor kraftig en skruemaskine skal jeg købe? Svaret på spørgsmålet ved jeg godt, hvor jeg finder. Hos en fagmand. Så, væk med undskyldningerne, og få købt en skruemaskine inden næste weekend.

Skriv et svar