NORTAGG ER DIN B2B GROSSIST! 

NORTAGG ER DIN B2B GROSSIST! 

NORTAGG er professionelle inden for engros mobiltilbehør og har igennem længere tid handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er klar til at blive sendt afsted mod jer. Mangler din kunder mobiltilbehør så er I kommet til det rette sted. Vi har et masivt sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi en del gode tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og mangler den bedste skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres mobiltelefoner operer optimalt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine kunder optimalt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har NORTAGG mange muligheder for at løse dine problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores skærmbeskyttelse som kan sikre en solid beskyttelse af din mobiler. NORTAGGs SmartGlass er virkelig stabilt på grund af vores produktion. Fremfor det klassiske følsommme materiale som findes som mange engros elektronik, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, som derved giver jer et stabilt produkt.  

Mangler du sportswear ?   

Vi har altid et stort udvalg af verdens bedste tøj, hvor I kan finde alverdens fantastisk muligheder. Mangler dit firma påklædning til dine kunder? NORTAGG har altid stabile skjorter af fantastisk kvalitet, og vi tilbyder grossist tøj, og derfor I kan få de korrekte til din forretning. NORTAGGs gigantiske udvalg strækker sig over en del forskellige modeller, og NORTAGG kan derfor tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er for det meste parat til at leve op til jeres ønsker og distribuere den korrekte mængde. Eksempelvis har NORTAGG et enormt sortiment af træningstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til jeres butik. Vores udvalg vil også hjælpe din shop i den kommende tid nu hvor sommeren ankommer til samfundet og flere danskere skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores poloer være optimal til tennis. Som engros tøj har vi altid et fuldt lager og gode tilbud parat til vores besøgende, og NORTAGG tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi handler kun med tøj i fantastisk kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som B2B grossist er NORTAGG altid interesseret i vores købers respons, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed for det meste velkomne til at rapportere en tilbagemeldning efter du har givet vores tøj et forsøg, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

Skriv et svar