Nye vinduer på Sjælland

Det er på tide, at I får skiftet vinduerne omme op husets vestside. Det er en af de sidste ting, som I skal have gjort. Når opgaven er udført, så er huset perfekt – og klar til at kunne blive brugt – i ferier og weekender.

Det er nemlig sommerhuset, som I købte for et år siden, som har været under en kæmpe renovering. Sommerhuset ligger i en lille, fredelig landsby – hvor den lokale brugsforening sørger for, at I kan købe lokalt producerede økologiske madvarer de nødvendig rengøringsmidler og andre artikler til husstanden. I virkeligheden er sommerhuset karakteriseret som helårsbolig, men I har valgt kun at bruge det som sommerhus, fordi det er meget lille.

Måske permanent bolig

Grunden til, at I har valgt at sætte det grundigt i stand, er, at I har en tanke om, at det muligvis kan blive en permanent bolig, engang om mange år, når børnene er store. Eller det kan eventuelt lejes ud, hvis I bliver trætte af at opholde jer der i fritiden. Gode idéer og tanker at lege med. Men i praksis, så er det ikke så nemt at få alt gjort. Og sommetider har I simpelthen ikke tiden.

I gang med vinduerne

Nu har I dog besluttet, at projektet med de nye vinduer på Sjælland skal realiseres. Det vil være super, hvis det kan blive fuldført inden sommerferien, begynder. Så I har ringet til en professionel vinduesmontør, som vil komme og tage mål til de nye vinduer. Heldigvis var han villig til at komme på lørdag. Sådan ca. ved 11-tiden om formiddagen. Fedt. Håbet er naturligvis, at han vil finde tid i løbet af de kommende uger til at få sat de nye vinduer i.
Han har sagt, at det skal nok kunne ordne sig. Men du ved: Håndværkere kan være lidt flyvske med hensyn til at holde deadlines.

Vi kender Velfac som god kvalitet

I har derfor allerede bestemt jer for, at han skal fokusere på at få købt Velfac vinduer i de rigtige mål til jeres hus. Og kan han ikke få dem i de præcise mål, så må han ty til Rationel vinduer. Begge firmaer producerer gode vinduer til rimelige priser. Der er jo grænser i budgettet. Og ja, vinduerne fra både Velfac og Rationel har pænt design. De er hverken for smarte eller for gammeldags. Neutrale designs, i gode materialer, der vil klæde det lille hus.

I er ved at forberede jer til turen op til huset. I skal afsted rimeligt tidligt lørdag morgen og vil blive der til søndag aften. I er spændte på, om det lykkes håndværkeren at finde jeres adresse. Det er jo ikke hver dag, at han får en opgave i området, som de færreste kender. Men mon ikke han har en gps, så det går nok, ellers må han ringe jer op, så I kan forklare ham, hvor han finder huset. Og ja, I er også spændte på at høre, hvad han vil kræve for udføre jobbet med de nye vinduer. I har en idé, men det vil være rigtig rart at få et konkret tilbud, som I skal skrive under på.

Skriv et svar