Nu kan du få tjekket synet hjemme i egen stue – eller på arbejdspladsen!

Det behøver ikke at være svært at gå til optikeren. Faktisk kan du få optikeren hjem til dig! Det er nemlig blevet mere og mere almindeligt, at den moderne og kundecentrerede optiker besidder en brillebus, som kommer forbi private og erhverv for at teste synet.

En service nøjagtig som denne kan blandt andet bookes fra https://blikfang-optik.dk/, hvor både private persober og arbejdspladser kan sende bud efter en brillebus. Brillebusserne har typisk flere hundrede sæt briller og kontaktlinser med – og naturligvis professionelt udstyr til at teste synet.

Fordele ved at bestille besøg hjem til

Når du bestiller en optiker hjem til, får du besøg af en professionel fagmand, som leverer samme gode service, som hvis du selv skulle i butikken.

Dette kan være en fordel for dig, som ikke har tiden til at tage ind til byen eller måske ikke har eget køretøj, hvormed det er mere praktisk at ringe efter den rullende optiker. Er der flere i husstanden, som skal have testet synet og undersøgt mulighederne for et par gode briller, er dette også ideelt.

Det kan naturligvis også være en særlig fordel for det ældre publikum, som måske er svært gående eller ikke føler sig tryg ved at skulle ud for at komme til optikerens lokation.

Fordele ved at booke tid som arbejdsplads

For virksomheden kan der være mange gode grunde til at få optikeren forbi arbejdspladsen. For har man ansatte, som slet ikke er klar over, at de faktisk burde have briller på, kan det give dem fysiske problemer. Man kan nemlig oplever besvær med alt fra tørre øjne til hovedpine, koncentrationsbesvær og træthed. Det er alt sammen noget, som virksomheden taber effektivitet på, hvorfor det giver god mening at få kontrolleret synet fra tid til anden.

En optiker kan hjælpe med at undersøge, om medarbejderen vil have glæde af briller, læsebriller skærmbriller og meget mere.

Skriv et svar