Polterabend på Sjælland

En polterabend er en fest for en mand, der er ved at blive gift. Den afholdes normalt før brylluppet, og formålet er at fejre den sidste gang, hvor gommen kan gøre, hvad han vil uden sin kone. De aktiviteter, der finder sted under en polterabend, varierer, alt efter hvilken gruppe af mennesker, der holder den, men de kan omfatte druk, spil og stripklubber. Hvis du leder efter ideer til din egen polterabend, så læs videre! I denne artikel vil vi diskutere, hvad en polterabend er, og hvorfor den afholdes, samt nogle sjove aktiviteter, du kan lave på sådan en dag.

Om polterabend

Polterabend er en tradition, der siges at gå helt tilbage til det gamle Rom. Dengang holdt gommen en fest for sine venner aftenen før brylluppet. Formålet med denne fest var at give gommen mulighed for at drikke og spille, uden at hans kommende kone kunne plage ham om det! I dag afholdes polterabender normalt tæt på bryllupsdatoen og handler mere om at fejre gommens sidste aften i frihed med sine venner.

Aktiviteter på dagen

Selv om de aktiviteter, der finder sted under en polterabend, kan variere afhængigt af gruppen, er der nogle fælles temaer. Disse omfatter druk, spil og stripklubber. Selvfølgelig er det ikke alle, der er trygge ved disse aktiviteter, så det er vigtigt at planlægge en polterabend, som alle vil nyde. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre, er her nogle idéer:

– Drinks: En polterabend ville ikke være komplet uden nogle drinks! Du kan enten gå på en bar eller tage et par drinks derhjemme. Hvis du skal drikke, skal du sørge for, at du har en person, der er udpeget til at køre du hjem.

– Spil: Mange polterabender omfatter spil. Det kan være alt fra kortspil til væddemål på sport. Hvis du vil spille, skal du sørge for at sætte en grænse for, hvor mange penge du er villig til at tabe.

– Stripklubber: Dette er en kontroversiel aktivitet, men det ses ofte som et “ritual” af en slags. Hvis ikke i vil tage på stripklub, så kan i også booke en stripper til at komme hjem til jer. Book en stripper på sjælland og få en sjov og eksotisk oplevelse.

– Andre aktiviteter: Der er mange andre ting, du kan lave på en polterabend. I kan tage på en spa-dag, spille paintball, fodbold, tage til vin eller øl-smagning eller tage på pubcrawl, hvis i ikke vil være ét sted for længe ad gangen. Det vigtigste er at planlægge en aktivitet, som alle kan, og vil være med til, uden at nogen føler sig udenfor.

Ungkarlsfester er en god måde at fejre gommens sidste aften i frihed med sine venner. Hvis du planlægger en polterabend, skal du sørge for at vælge aktiviteter, som alle vil nyde. drik ansvarligt, og hav det sjovt!

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvad polterabend er, og hvad man kan foretage sig på sådan en skøn og festlig dag, hvor det er oplagt, at man kan give den max gas og hygge sig med sine venner og familiemedlemmer.

Skriv et svar