Vandpibe tilbehør der er kirsebærret på toppen

Der er forskel på en basisk rygeoplevelse og den fulde rygeoplevelse, når det kommer til vandpiber.

Vandpiberygning er en hyggelig måde at slappe af på – enten alene eller med venner og familie – og der er altid måder, hvorpå man kan gøre det endnu hyggeligere.

Du kan vælge mellem meget forskelligt vandpibe tilbehør, der tilbyder lige en tand mere hygge til den allerede hyggelige vandpiberygning.

 

Vandpibe isterninger med LED lys

Når du tænder din vandpibe, så hælder du på et tidspunkt vand i vasen. Her kan du smide et par LED lys isterninger i for hyggens skyld.

Når disse isterninger kommer i kontakt med vandet, så begynder de at lyse i forskellige farver og giver en fed lyseffekt på din pibe.

Dette kan give din rygeoplevelse et par procenters ekstra hygge – især hvis du sidder i et mørkere rum på for eksempel en vandpibecafé.

 

Vanpibehoved med to ender

Typisk har et vandpibehoved på enden af en slange og kun ét hoved. Enten har man så flere slanger med hver sine individuelle hoveder på eller man sender slanger rundt blandt vennerne eller familien.

Her kan du tilkøbe et hoved med to ender på. Dette har to forskellige anvendelser. Enten kan den være god at putte på enden af slangen, hvis der kun er én slange og du ikke har lyst til at dele hoved med en anden.

Men det kan også være en hyggelig tilføjelse til din rygeoplevelse, hvor man kan ryge to venner fra samme slange på samme tid.

 

Mundstykke på nøglering

Vandpibehoved, mundstykke – produktet har flere navne. Normalt sidder den fast på slangen også kan den tages af og vaskes efter brug.

Men med dette produkt er det muligt at tage dit eget mundstykke med dig i din nøglering. Klip den til dit bundt også er du klar til at tilkoble dit eget mundstykke på, imens du er på vejen.

Hold dig ikke tilbage med hyggen med vennerne selvom de ikke har lyst til at dele mundstykke eller hvis du helst vil have et mundstykke for dig selv.

Skriv et svar