Brug tiden rigtigt som selvstændig

Som selvstændig kender vi alle til, at vi i løbet af en dag har mange kasketter på. I og med at din virksomhed vokser, bliver der behov for at uddelegere nogle af opgaverne, så du får tid til at koncentrere dig om at udvikle din forretning.

En del af at udvikle din forretning er at holde et rent miljø omkring dig og dine medarbejdere, hvilket er sundt, men det har også vist sig, at det er med til at øge produktiviteten. Det er tid til at se efter kontorrengøring og nærmere erhvervsrengøring. Generelt kan det svare sig at benytte et landsdækkende eller i hvert fald større firma til virksomhedsrengøring – for eksempel dem her.

Giv et rent og godt indtryk

Hver gang du mødes med en kunde, handler det om det indtryk, du giver kunden. Det gælder også for, hvordan kunden oplever det at komme til et møde på dit kontor. Er der skidt i hjørnerne, giver det kunden det indtryk, at du ikke passer dine ting, og det er ikke noget, du vil have siddende på dig, så det er vigtigt også med din kontorrengøring at give et godt indtryk.

Et rent og ryddeligt kontor viser overskud og professionalisme. Har du en reception, er det vigtigt, at den er indbydende og professionel – og ren naturligvis. Det er det første indtryk, kunden får af din forretning eller kontor.

Daglig eller ugentlig rengøring?

Nogle områder kræver daglig rengøring – det er som sagt en eventuel reception, toiletter, fællesarealer etc. Andre områder kan rengøres en gang om ugen.

Når du skal vælge et firma til erhvervsrengøring, er det vigtigt, at du vælger et firma, der har sans for detaljen og er i stand til at se, hvad der trænger til at blive gjort.

At støvsuge og tømme skraldespande er ingen sag, men at have sans for detaljen er noget andet. Der kan også være papirer, der skal bortskaffes, som skal makuleres etc.

Vælg et rengøringsfirma, der kan løfte opgaven, og som er stort nok til at kunne sende en aflæser og ekstra hjælp, når der er brug for det.

Her i 2650 er det i øvrigt Rengøringscompagniet, vi benytter, og det er deres afdeling for København.

Skriv et svar