Ballon med eget billede

Ønsker du at få dit billede på en ballon? Nu er det muligt! Du kan vælge det billede, du ønsker, og vi trykker det på en ballon. Vi har et stort udvalg af farver og størrelser, så du kan finde den perfekte ballon til din lejlighed. Uanset om du fejrer en fødselsdag, et jubilæum eller en anden særlig begivenhed, vil vores specialfremstillede balloner gøre fejringen endnu mere mindeværdig. En ballon med eget billede er en sjov overraskelse.

Ønsker du at få dit billede på en ballon? Nu er det muligt! Du kan vælge det billede, du ønsker, og vi trykker det på en ballon. Vi har et stort udvalg af farver og størrelser, så du kan finde den perfekte ballon til din lejlighed. Uanset om du fejrer en fødselsdag, et jubilæum eller en anden særlig lejlighed, vil vores specialfremstillede balloner gøre fejringen endnu mere mindeværdig.

Disse anledninger kan du anvende balloner med tryk

Det er oplagt at anvende balloner med tryk til flere forskellige anledninger:

  • Fødselsdage
  • Jubilæer
  • Bryllupper
  • Baby shower
  • Dimissioner
  • Kampagner
  • Fester på kontoret

Til fødselsdage og andet – uddybet

Du kan vælge et billede af fødselaren og få det trykt på ballonen. Til jubilæer kan du vælge et foto af det lykkelige par og få det trykt på ballonen. Til bryllupper kan du vælge et foto af brudeparret og få det trykt på ballonen. Baby shower er en god mulighed for at få et foto af den kommende mor og barnet trykt på ballonen. Dimissioner er en tid til at fejre, så hvorfor ikke få trykt et foto af din dimittend på ballonen? Kampagner er en god anledning til at lykønske en person med succes, så hvorfor ikke få trykt et foto af vedkommende på ballonen? Fester på kontoret er en god måde at vise holdånd på, så hvorfor ikke få et gruppefoto trykt på ballonen?

Skriv et svar