Den nye familieaktivitet

Escaperoom for alle

Man behøver hverken være god til hovedregning eller vores voksen for at finde et escaperoom som værende en god underholdning for hele familien. Det vigtigste er at man er nysgerrig og klar på at undersøge alt hvad rummet byder sig. Selvom langt de fleste rum har en mere dyster stemning, så findes der også mere familieegnede rum. Og det kan godt betale sig at tage familiens yngste skolelever med i et escaperoom. Deres ligetil tankegang og fantasi viser sig nogengange at være langt bedre end os voksnes. Vi har en tildens til at komplicere ting der måske er så simple som det overhovedet kan være.

Hvis man alligevel ikke er til de lukkede rum, så findes der også mobile escapregames, hvor man istedet for at blive låst inde i et rum i 60 minutter, får oplevelsen ud fra en taske, kasse, boks eller andet som i princippet kan foregå hvor som helst. Også disse findes i mange temaer og for hele familien. Hvad end man vil lege magiker for en stund eller lade som om man er en del af en special operationsstyrke der skal forhindre terrorangreb.

Fra familieunderholdning til firmaarrangement

Escaperooms er ikke kun for familie eller vennegrupper. Mange virksomheder har også fået øjnene op for aktiviteten der både giver medarbejderne en god og sjov oplevelse med kollegaerne, men som samtidig også træner kommunikation og samarbejde. Der findes rum i mange størrelser, eller man kan booke flere ens rum, så medarbejderne er opdelt i mindre grupper, men er samme rum og samme opgaver igennem. På den måde inddrager man også et konkurrence element, enten mellem afdelinger eller på tværs af afdelinger. Bagefter kan man jo booke bord på en restaurant i nærheden og snakke om sine oplevelser. 
Også for firmaer kan mobile escapegames være en mulighed. Her kommet spillet til jer på jeres adresse og I skal ikke tænke på transport.

 

Skriv et svar