Gode kort på hånden

Hvidovre byder på mange ting – det ved vi, der færdes her. Men der er også ting, som kun de færreste udenforstående kender til. For eksempel at der er en lille, sund og yderst hyggelig subkultur her i Hvidovre, hvor de “indviede” mødes jævnligt for at dyre deres interesse.

Poker som gjaldt det livet

Eskild er en af dem, og han har indvilget i at fortælle lidt om de pokerspillende mennesker i Hvidovre. Han har inviteret os til gruppens uformelle klubhus, der har til huse i kælderen i hans hus.

Vi forventede et rum med spilleborde og sikkert grønt stof på bordene. Men det, vi så, var et temmelig futuristisk rum, der var fyldt med computere. 8 var der i alt.

Der spiller de så poker flere gange ugentligt. Men ikke som vi troede. De spiller det online via internationale spillesteder.

Internationale med- og modspillere

Eskild fortæller, at de dermed er i stand til at spille poker med mennesker over hele kloden, og som han slår fast: “Jeg har ikke råd til at rejse til Johannesburg for at spille poker der, men jeg kan spille med folk derfra alligevel via online tjeneste Pokerstars”.

Han fortæller, at det faktisk er verdens største poker sted på nettet, og at det er kendt som STEDET for dem, der virkelig vil spille poker på nettet.

Vi har efterfølgende researchet lidt på Pokerstars, og det ser faktisk ud til at være et overmåde interessant sted.

Læs mere i denne anmeldelse.

Hele verden kommer til Hvidovre

Inden vi kaster os ud i et spil poker på nettet med Eskild som erfaren guide, beretter han om, hvor fantastisk internettet har ændret verden. Uanset om han vil kommunikere med en anden i Hvidovre eller med en gut i Sydney, er det samme lynhurtige fremgangsmåde.

Og så er der det med tilgængeligheden til nærmest alt, siger han. At finde et godt sted at bo under en ferie i for eksempel Italien var engang noget, man var henvist til et rejsebureau for. I dag kan man på et øjeblik gøre det selv via nettet, se billeder og bestille.

Skriv et svar