Hvilket slags shapewear findes der?

Hvilket slags shapewear findes der?

Du har sikkert hørt om shapewear før. Det er et stykke tøjbeklædning, som mange kvinder bruger i dagligdagen eller til festlige begivenheder. Der findes mange slags shapewear i dag, der alle kan noget unikt for dig og dit udseende. Det vigtigste er egentlig, at shapewear er behageligt for dig at have på, og det giver den ønsket effekt, som du har ønsket dig. Læs med i denne artikel, og hør mere om de forskellige typer af shapewear tøj, der findes. 

Shapewear kjole

En shapewear-kjole er en type beklædningsgenstand, der er designet til at slanke figuren og give kroppen et mere glat og kurvet udseende. Denne type tøj er normalt fremstillet af et strækbart materiale som f.eks. lycra, spandex eller nylon. Det har ofte en indbygget bh og kan også indeholde andre funktioner som f.eks justerbare stropper eller en lille åbning nede ved ens underliv, så man kan komme på toilet, imens man har shapewear kjolen på. En shapewear kjole er genial at have på, hvis du skal have en meget tætsiddende kjole på.

 

 

 

Shapewear shorts

Shapewear shorts er en type undertøj, der kan hjælpe med at slanke og forme din figur. De er ofte fremstillet af et elastisk, åndbart materiale og har en elastisk linning, der giver en behagelig pasform. Shapewear-shorts virker til at suge din mave ind og give dig et mere strømlinet udseende. Mange kvinder finder dem nyttige, når de skal have sommerkjolerne på. Det kan nemlig ske, at ens kjole blæser op, og så kan dine shapewear shorts komme dig til undsætning. Shapewear shorts er også gode, hvis du skal have en meget stram nederdel på i forbindelse med arbejde, og hvor der er et højt slids.

 

 

 

Shapewear trusser

Shapewear trusser virker til at suge din mave og numse lidt mere ind, hvis du skal have noget særligt tætsiddende tøj på. Trusserne kan sågar give din numse et løft, så den sidder mere lige på og ikke hænger. Shapewear trusser er fremstillet af et elastisk, behageligt stof og har ofte en elastisk linning. De findes i forskellige farver og stilarter, så du kan finde det perfekte par til dig.

Skriv et svar