Lån penge hos Billige-kviklån.dk

lån penge hos Hvemskalbetale.dk

Nemt at låne – selvom det måske virker uoverskueligt og meget tidskrævende at skulle finde det bedste lån på markedet, behøver det ikke at være så svært. Ved at anvende vores søgemaskine på BILLIGE-KVIKLÅN.DK får du hurtigt og nemt overblik over de forskellige lånetilbud, som passer til din situation.

Du indtaster selv de parametre, som du vil anvende, og i løbet af få øjeblikke ser du en liste over de lånemuligheder, som er relevante for dig. Du indhenter selv lånetilbud og bestemmer selv, hvilken låneudbyder der har det mest attraktive tilbud.

Lån som løsning

Der kan være mange grunde til, at du pludselig har brug for et lån. Vaskemaskinen er gået i stykker. Du er uventet inviteret til gallafest og har brug for penge til nyt tøj, gave og overnatning. Du har fået et godt tilbud på en ny bil, sommerferie eller noget andet, og du er nødt til at slå til med det samme. Uanset årsagen til dit akutte behov for kontanter kan et lån være en fornuftig løsning. Et forbrugslån giver dig mulighed for at låne penge uden at skulle oplyse formålet med lånet eller at skulle bekymre dig om at stille sikkerhed for lånet.

Snakker vi mindre lån på op til 25.000 kr, er vi ovre i genren kviklån hos Billige-kviklån.dk. Snakker vi større lån fra 25.000 op til 400.000 kr., er vi ovre i genren forbrugslån hos Billige-kviklån.dk. Hvad enten det er den ene eller den anden type lån, så kommer du ikke til at skulle stille sikkerhed – bare rolig!

Forbered dig grundigt

Inden du kaster dig ud på lånemarkedet, bør du forberede dig grundigt. Begynd med at udarbejde et budget for din families økonomi. Et budget lyder kedeligt, men det er et godt værktøj til at give dig overblik over, hvor meget du skal bruge på forskellige udgifter, og hvor meget du kan betale tilbage på dit lån hver måned. Du skal naturligvis tage alle fast udgifter med som husleje, abonnementer, el, vand og så videre, se her.

Tag også de mere langsigtede udgifter med. Du vil måske på ferie senere på året, eller måske kan du forudse, at du på et senere tidspunkt bliver nødt til at købe en ny mobiltelefon. Når du ved, hvor mange penge du har tilbage hver måned, når de fast udgifter er betalt, kan du bestemme dig for, hvor mange penge du kan og vil betale af på et lån. Denne fremgangsmåde sikrer dig, at du ikke pludselig står med en ubehagelig overraskelse, når pengene fra lånet er brugt, og du skal til og betale de månedlige ydelser.

Søg om lån flere steder

Når du ser søgemaskinens resultater igennem, skal du ikke blot bestemme dig for en enkelt låneudbyder. Send minimum tre låneansøgninger af sted på én gang. Det er ganske uforpligtende at indsende en låneansøgning. Låneudbyderne vender tilbage til dig i løbet af kort tid, ofte indenfor ganske få timer. Når du har modtaget alle lånetilbud, kan du begynde at sammenligne renter, årlige omkostninger og vilkår for lånene. Du er først bundet af et lån, når du skriver under på lånekontrakten.

Særligt rentesats og årlige omkostninger i procent (ÅOP) er vigtige for dig, når du skal sammenligne lånetilbud. ÅOP er ikke kun renten, men også gebyrer og administrationsomkostninger. Hvis renten på et lån er lav, kan det være, at ÅOP er ekstra høj, fordi låneudbyderne tjener sine penge på gebyrer og administrationsomkostninger i stedet. ÅOP giver dig et mere retvisende indtryk af omkostninger ved at optage et lån end blot rentesatsen.

Krav til dig som låneansøger

De fleste låneselskaber stiller en række krav til dig som låneansøger. Det gør de selvfølgelig for at sikre sig, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet. Først og fremmest skal du være myndig, altså 18 år gammel. Nogle låneselskaber kræver endda, at du er 21 eller 25 år gammel. Desuden skal du kunne dokumentere din indkomst. Hvis du har et arbejde, er du mere attraktiv som låntager.

Hvis du er gift, er du også mere attraktiv for låneselskabet, da man så tager udgangspunkt i jeres fælles økonomi. Derudover er det en fordel ikke at være registreret som dårlig betaler. Langt de fleste låneselskaber låner ikke penge ud til folk, der er registreret i RKI, Ribers Kredit Information.

Indstillinger i søgemaskinen

Når du benytter vores søgemaskine, har du mulighed for at indstille søgeparametrene således, at du kun bliver præsenteret for lånemuligheder, som svarer til dine behov, og som du reelt har mulighed for at søge. Du kan justere på lånets størrelse, tilbagebetalingsperiode, din alder m.m., så søgeresultatet er 100% målrettet dig. Der er naturligvis forskel på de vilkår og renter, som de forskellige låneselskaber tilbyder dig.

Du bør ikke bare tage det første det bedste lånetilbud, men derimod gå søgeresultaterne igennem og udvælge dig de selskaber, som ser mest interessante ud. Søg altid ved flere låneselskaber samtidigt, så du er sikker på at få det bedste lån i sidste ende. Der er ikke noget forgjort i at søge om et lån flere steder, for du er først bundet af et lån, når du har sat din underskrift på lånedokumentet.

Hurtigt og nemt at låne

Når du har udvalgt det lånetilbud, som er mest attraktivt for dig, er det nemt og hurtigt at låne pengene. Der er ingen samtale med en nysgerrig bankrådgiver. Du skal ikke redegøre for, hvad du vil bruge pengene til. Du skal blot underskrive din lånekontrakt med dit NemID, og så har du pengene på din konto inden for ganske kort tid.

Din garanti

Når du benytter dig af vores søgemaskine, får du en uafhængig og upartisk oversigt over lånemuligheder. Det er vigtigt, at du får fuld indsigt i fordele såvel som ulemper, så du træffer din beslutning på et så oplyst vidensgrundlag som muligt. Eftersom vores søgemaskine er uafhængig af låneudbyderne, giver vi dig et neutralt overblik.

Vores forretningsmodel bygger ikke på reklameindtægter eller på at promovere det ene lån frem for det andet. Vi samarbejder med låneudbyderne om at matche lånere og låneudbydere så præcist og effektivt som muligt. Vi tjener altså ikke penge på at vise dig lånemuligheder, som ikke er opnåelige for dig, og du kan derfor trygt stole på, at du hos os får en uafhængig og upartisk oversigt over lånemuligheder.

Lån penge nu og her og udlev dine drømme allerede i dag – husk dog, at det altid er billigere at spare op end at låne penge.

Skriv et svar