3 gode råd mod et stoppet afløb

Hvis du står i en pludseligt opstået situation, hvor din kloak er stoppet, kan det være grund til enormt meget frustration og fortvivlelse. Hvad gør man lige i den situation? Og hvordan bliver det løst hurtigst muligt? Her kan du med fordel besøge Totalkloakservice.dk, hvis du skal have foretaget en kloakrensning.

De har nemlig døgnservice, så du altid har mulighed for at få hjælp, uanset hvornår problemet opstår. En stoppet kloak kan hurtigt blive til en situation, hvor problemet forværres minut for minut. Måske kloakvand løber op fra dit afløb. Eller måske du kan lugte det op den ildelugtende dunst af råddenskab fra en kloak.

Uanset hvad, er det et problem, der bør blive løst hurtigst muligt. Du kan følge disse tre råd, hvis dit afløb er tilstoppet:

1. Ring efter hjælp

Det første du skal gøre er, at ringe efter hjælp. Nu når du ved, at der er døgnservice, er det bare med at gribe telefonen og få ringet hurtigst muligt – også midt om natten, hvis det er dér, problemet skulle være opstået. Når du får kontakt til en fagperson, vil de hjælpe dig med problemet og sende en anden ud til din adresse, for at se på- og afhjælpe problemet.

2. Udbedre så meget du kan selv

Når du har fået kontakt til denne service, vil du typisk blive bedt om at beskrive problemet. Det kan være, at personen i røret vil have dig til at udbedre så meget, du selv har mulighed for, inden hjælper er fremme, og det skal du gøre. Med fagpersonens hjælp i røret, følger du blot instrukserne. Hvad der kan reddes og forebygges i denne situation, skal for så vidt muligt forsøges – også selvom du er usikker eller ikke tror, at du kan finde ud af det.

En fagperson vil aldrig sætte dig i gang med noget, de ikke tror, du har mulighed for at gøre. Stol derfor på det, du bliver fortalt. Det kan ikke gå galt, og du kan ikke gøre problemet værre.

3. Få tjekket op på problemets omfang

Få tjekket op på, om det er et problem, der er opstået for sig selv, eller på baggrund af noget større og mere omfattende. For så skal det ordnes. Dette vil typisk også ske, når fagpersonen kommer ud til dig. Det er altid en god idé at få tjekket op på problemets omfang, så du ved, hvad det eventuelt kræver af tid, og hvor meget det muligvis løber op i rent økonomisk.

Skriv et svar