3 steder du kan få lavet et billigt webdesign

Har du brug for at få lavet et billigt webdesign, har vi her samlet et par bud på tre steder, hvor du kan få lavet det billigt. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at få lavet et godt webdesign. Det er ikke nødvendigvis noget, der skal laves for 100.000 kroner af et webbureau. Du kan sagtens finde andre gode måder at lave et billigt webdesign, så du stadig har penge tilbage til alt det andet, du måske skal have lavet eller programmeret.

Læs om vask af lamelgardiner her.

Fiverr

Du kan jo blandt andet vælge at tage et kig på Fiverr. Det er en platform med udbud af diverse services, ofte helt ned til 5 dollars pr. opgave. Her kan du nemt finde en god og billig designer, der kan gå i gang med at lave et webdesign til din hjemmeside. Du kan ofte se eksempler på tidligere arbejde fra den enkelte designer, og du kan endda læse anmeldelser af vedkommende, så du kan være sikker på, at du lægger dine penge et trygt sted, når du bestiller et design fra vedkommende.

Find de billigste persienner i dag.

Find en billig freelancer

Hvis du ikke kan finde en god designer på Fiverr, kan du også vælge at finde en freelancer i stedet for. Dog kan det være godt at finde en freelancer fra et andet land, hvis du gerne vil have det så billigt som muligt. Her kan det fx være en god idé at finde en freelancer fra Østeuropa eller fra Asien, da det tit er meget billigere at finde designere her, end det er at finde dem i fx Danmark, hvor timelønnen er noget højere.

Brug et eksisterende design og lav om i det

Den sidste mulighed er også at købe et eksisterende design og så lave lidt om på det, så det bliver dit eget. Der findes jo fx mange eksisterende designs til fx WordPress, og her kan du bare købe et af dem, der allerede er lavet, hvis du kan finde et, der matcher lige netop dine ønsker til et webdesign. Det bliver ikke helt unikt, som hvis du får lavet et fra bunden af, men det kan altså være en rigtig god måde at komme i gang for en billig sum penge, hvis du ikke har mange tusinde kroner at gøre godt med til din side.

Skriv et svar