Genbrug er godt for miljøet – det er der mere der er!

Selvfølgelig. Bogbasen har altid været miljøbevidst og grøn siger den gamle antikvariatboghandler. Derfor var www.bogbasen.dk også det første internetbaserede antikvariat for snart tyve år siden, for at komme ud til en større skarre af bogkøbere og det er lykkes. Det er Bogbasen ikke så lidt stolte af. Bogbasen.dk har som i alt hvad den beskæftiger sig med lagt en forretningsprofil, der handler om kunden. Kunden skal kunne lide, at handle og helst komme igen og igen og igen.  

Hos Bogbasen.dk kan du finde alt. Hvad der ikke er i dag, er der i morgen. Går du rundt og leder efter en speciel bog, har vi en efterlysningstjeneste; den er selvfølgelig også blevet kopieret af andre. Efterlysningstjenesten er ret effektiv og gratis at benytte. Medlemskab er ligeledes gratis på Bogbasen, du er ikke bundet op på nogen former for tvangskøb eller abonnementer. Det handler for Bogbasen om, du kan komme logge ind, kikke rundt på de områder der interesserer dig.

Hvilke kategorier kan du så finde, her er et udpluk:

Romaner, krimi/spænding, gamle kogebøger, mad og gastronomi, Anden Verdenskrig, Religion, ungdom, erotik, musik, historie, geografi, biografi, frimærker/mønter, jagt/fiskeri. Der er mange, mange flere. Gå selv ind og bliv overrasket over diversiteten.

Som en naturlig ting følger Bogbasen som en selvfølge Forbrugerombudsmandens vejledning for god nethandel.

Vi er her for at gøre opmærksom på os selv –

For at fremme salg af gamle bøger, det være sig genbrugsbøger eller antikvariat bøger, selv om antikvariske bøger interesserer den gamle antikvariatboghandler mest når vi lige taler bøger, for han interesserer sig også for vores miljø og er stærkt bekymret over udviklingen, som politikerne snakker og snakker om, uden der rigtig kommer resultater ud af snakken. De sætter planer op, der ikke kan nås. Skriv dog i pap at hver af os, fra spædbarn til olding i gennemsnit udleder 7200kg C02 om året. Det lyder af meget, men altså ikke mere end hvad 2 bøge eller egetræer (eller tilsvarende træer) i god vækst kan opsuge om året. Derfor har moderselskabet bag Bogbasen stiftet et skovselskab, men skal det have nogen effekt, skal der mange penge til. Hvis du er interesseret i at høre herom, skriv til [email protected] og modtag selskabet nyhedsbrev.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar