Hun er dygtig

I virkeligheden er det nemt. Man skal bare høre efter. Til virkeligheden. Den fortæller dig alt. Den fortæller dig, når du er ude på et sidespor. Den fortæller dig, når du er på den rigtige bane.
Det er noget, jeg har lært. Langt om længe. Det har taget rigtigt mange år for mig at lære det.

Altid muligheder

Men nu ved jeg, at jeg har mange muligheder. Og det er det, der er vigtigt. At vide, at man har mange muligheder.

Virkeligheden har også fortalt mig, at jeg skal bruge de muligheder, jeg har.
Derfor har jeg valgt at skifte spor. Jeg skal ikke længere arbejde som en blæksprutte på et kontor som altmuligmand. Jeg skal være coach. Stress coach. Det er det, der virkeligt interesserer mig.

Stresscoaching reddede mig

Jeg kom i et forløb med stresscoaching for nogle måneder siden. Grunden til det var selvfølgelig, at jeg blev sygemeldt med stress. Det er slet ikke usædvanligt. Det sker for rigtig mange mennesker. Hver dag.

Jeg var dog heldig at komme i et forløb hos en virkeligt dygtig behandler. Hun lærte mig, at jeg har mange muligheder i mit liv. Jeg troede, at jeg var kørt fast. I et bestemt mønster. Men hun lærte mig, at det er jeg ikke.

Tag en dyb indånding først

Hun lærte mig også at tage dybe indåndinger og springe ud i ukendte landskaber. Eller ukendte situationer. Hun kaldte situationer for landskaber. Hun havde fået sin uddannelse til stresscoach her: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse

Og det er jo det. Vi bevæger os i selvvalgte landskaber, som enten giver os, frigiver os eller låser os fast. Mit landskab var fastlåsende. Derfor fik jeg stress. Og jeg skal væk fra det landskab. Jeg skal træde ind i et nyt. Et nyt liv. En ny historie baseret på alt det, jeg har lært.

Min beslutning er taget: Et liv, hvor jeg hjælper andre til at få det bedre med sig selv. Jeg skal bare afsted. Og det skal være nu!

Skriv et svar