Ny måde at købe skabe og køkkener

Køkken og skabe på mål

at komme ud af skabet har jo flere betydninger, men i dette tilfælder handler det ikke om personlige orienteringer med om det at “tænke ud af boksen eller skabet”, når det gælder om at etablere opbevaringsplads i hjemmet. Det være sig garderobeskabe eller hele køkkener – og faktisk en del mere.

Køb skydedøre og skabe efter mål

når man er kommet lidt videre i livet end standardløsninger fra IKEA og den slags, er det tid at udnytte de helt eksorbitante muligheder, moderne teknologi giver os i relation til at se, bestille og købe individuelle produkter på nettet.

Og nej – det er ikke det hypede 3D print, der er tale om. Der er derimod tale om en metode, der faktisk har været benyttet af det banebrydende firma i branchen i snart 10 år – det er firmaet 2 x Andersen i det nordjyske, der er tale om.

Det, de tilbyder, er en helt unik metode til at få lavet præcist det skab, de skydelåger, hylder etc., man ønsker.

Via en sindrig konfigurator indtaster man de mål, man har taget af den plads, hvor skabet skal stå, vælger materialer, lågetyper, hylder etc. – og så fremstilles alt på dine mål, pakkes og sendes direkte til dig.

Det er en helt unik mulighed for at udnytte den ledige plads under trappen, i soveværelset eller hvor man nu gerne vil have et skab med låger eller skydedøre. Her er det skabet, der tilpasses virkeligheden – og ikke omvendt.

Se selv, hvad der er mulig med skydelåger på mål: barebilligst.dk

Det er jo en helt unik mulighed for at skabe (no pun intended) nye muligheder i hjemmet!

Bygge sit eget køkken?

Også i danskernes aller helligste – køkkenet – har de nye muligheder fundet indtog. Fra de gode gamle samtalekøkkener og mere eller mindre præfabrikerede løsninger har vi bevæget os over i det unikke.

Samme firma, der står bag det med skabene og skydedørene, står bag hjemmesiden skabsdesign.dk – skabe og køkkener.

Her kan man i ro og mag sammensætte sit helt eget og unikt designede køkken – uden smålig skelen til, at det skal passe ind i et standard-layout.

For eksempel er der en hel afdeling blot med underskabe – og med de mange andre muligheder for bordplader etc. kan der bygges et køkken, ingen andre i verden har magen til.

Det bedste er, at den strømlinede forretningsmodel, hvor leverandøren ikke skal opkræve betaling for et stort lager gør, at man reelt kan bygge et unikum af et køkken meget billigere, end man kan købe selv noget “halvbilligt bras” i byggemarkedet.

Det er, hvad det handler om, når driftige folk sætter nye muligheder online sammen med godt håndværk!

 

Skriv et svar