bObles er fantastisk til at træne barnets motorik

Med bObles tumlemøbler kan du være sikker på, at dit barn får en sjov leg fyldt med grin, hvor de motoriske evner bliver trænet og styrket. Om det er balancen, følesansen eller at ligge på maven, så vil bObles produkter være med til at sørge for, at barnet får lettere ved det gennem bevægeglæde.

bObles mange produkter er et hit hos Little Happy! Her finder du et sortiment fyldt med bObles forskellige produkter i forskellige størrelser og farver. Her kan du finde lige de produkter fra bObles, som du mener, vil passe til din families behov og inde på børneværelset.

Træn motorikken gennem sjov og leg

Ved hjælp af bObles mange forskellige produkter og tumlemøbler har du nu muligheden for, at dit barn kan få trænet sine motoriske evner gennem bevægeglæden med bObles produkter. Møbler der lever op til børns behov og deres bevægeglæde er svære at finde, hvis man ikke kender til bObles. Hos bObles er disse elementer i fokus, når der skal designes og produceres nye produkter.

Helt fra spæd af, kan børn få glæde af bObles produkter. I starten vil der være fokus på, at barnet skal lære at ligge på ryggen og maven, og at nakke og ryg skal trænes. Dette vil også være gode egenskaber til, når motorikken skal udvikles og trænes yderligere, og der så kommer flere evner til stede.

  • bObles elefant

Elefanten fra bObles er det mest kendte produkt. bObles elefant giver rig mulighed for en masse forskellige lege og aktiviteter. Når elefanten står almindeligt, kan barnet sidder på den, og holde balancen. Ved at vende den på hovedet, har barnet nu en sjov vippe, hvor der kan vippes fra side til side eller frem og tilbage.

  • bObles bolde

Med de mange forskellige bolde fra bObles i forskellige farver og størrelser, får du en masse forskellige lege og aktiviteter. bObles produkter er udviklet, så de er vandafvisende, hvilket gør, at boldene nemt kan tages med i bad, på stranden eller i badebassinet. På den måde gives der også mulighed for udendørs leg og vandleg. Det bløde materiale gør, at det ikke gør særlig ondt at blive ramt af boldene.

  • bObles donut

bObles donut er produkter, der styrker barnets balance. Ved at vende donut på højkant har familien et helt nyt hoppedyr, som vil være den sjoveste aktivitet, som familien får glæde af. Ved at trække EVA-skumknappen ud, og erstatte den med donutgyngen har familien nu en sjov gynge, der helt sikkert vil være et hit hos alle børn.

Skab en ny legeplads med bObles

bObles mange tumledyr og møbler giver dig rig mulighed for at skabe en helt ny legeplads til dit barn. De forskellige produkter spiller godt sammen, og vil helt sikkert blive elsket af dit barn. Ved at have flere forskellige tumledyr og møbler kan barnet også skabe en forhindringsbane, som helt sikkert vil være et hit.

Produkterne er designet i et stilrent design med stort set samme elementer i de fleste produkter, og dermed kan du altså også have en rød tråd gennem de forskellige elementer på børneværelset.

De mange produkter er designet på multifunktionelt vis, hvilket gør, at de kan bruges på forskellige måder, så de altså også har en længere levetid hos jer. Eksempelvis bObles elefant; når den ikke leges med kan den lægges på siden, og her har barnet en skammel eller stol, som også kan bruegs som natbord ved siden af sengen.

Skriv et svar