Personlig træner i Vejle – din sparringspartner

Er det svært at finde motivationen til at træne, og oplever du igen og igen, at de gode resultater har lange udsigter? I så fald er du ikke alene. 

En personlig træner er ikke blot en investering i en sund og flot krop, det er en investering i et sundere liv og en højere livskvalitet. 

Din rådgiver og din sparringspartner

En personlig træner kan være mange ting, og forløbet skræddersys efter dig og dine behov. Din træner bliver din sparringspartner og ham, der hjælper dig med at holde din motivation oppe. Det bliver ham, der presser dig, når du har lyst til at give op, og det bliver ham, der ved mest om, hvad du bør spise, og hvad du bør undgå. Med denne relation defineret er det altså uhyre vigtigt, at kemien mellem dig og din personlige træner er god. 

En personlig træner er din bedste ven og din mest irriterende lærer på én gang – og altid ham, der vil dig det godt, og som kan hjælpe dig med at nå dine mål. 

Motivation og den sociale kontrakt

Det er hårdt at leve efter en træningsplan, og det er endnu hårdere at leve efter en kostplan. Det kan være svært at holde næsen i sporet, når fristelserne byder sig til, og det kan være svært at holde ved, når resultaterne kommer over et længere tidsforløb, og der ikke er en synlig “nu og her” gevinst. 

Fælles for os alle gælder, at det kan være svært at forpligte sig helt og fuldstændigt til aftaler, vi laver med os selv – det bliver for nemt at forsvare at lade være. Når du har indgået en aftale med en personlig træner, så har du forpligtet dig til en aftale med en anden part – du har lavet en social kontrakt, og disse føles vigtigere for os at overholde, end de aftaler, vi laver med os selv. 

Derfor skal du vælge en personlig træner

Selvtillid og livskvalitet går hånd i hånd – selvsikre mennesker er gladere mennesker. Når du gør noget godt for dig selv, så stiger din selvtillid og dermed dit selvværd. 

At leve sundt forlænger dit liv, styrker din krop og booster dit udseende. Og ikke nok med det, så plejer du dit forhold til dig selv, når du prioriterer dit helbred og din sundhed – du viser dig selv anerkendelse og kærlighed, når gør dig umage med at være din egen bedste version. 

En personlig træner Vejle – når du vil investere i et bedre liv. 

Skriv et svar