Nålene reddede mig

Nu skal det her ikke ende i en lang klagesang eller en bøn om sympati. Slet ikke faktisk! Jeg vil bare dele med jer, at et mangeårigt smertehelvede blev løst for mig med akupunktur udført her i København!

Fra pillemisbrug til pillefri

Her i Hvidovre arbejdede jeg i mange år med bygningsarbejde, og jeg var ikke god ved mig selv. Jeg endte – helt bogstaveligt – som et vrag med ondt i knæ, lænd, nakke og alle mulige andre steder.

Min egen læge kendte kun én løsning: Rå mængder smertestillende medicin. Så jeg spiste piller, som børn spiser bolsjer!

Smerterne forsvandt – så længe jeg spiste piller nok. Men holdbart var det jo på ingen måde.

Derfor spurgte jeg mig lidt for her i Hvidovre, og det viste sig, at rigtig mange faktisk pegede på Akupunktur-Lægehuset, der ligger inde på Frederiksberg og med en afdeling i Hørsholm.

Ingen smerter og ingen piller

Efter at have været til vel efterhånden 6 omgange med smertebehandling, er mine smerter næsten helt væk.

Pillerne er lagt på hylden, og det har betydet, at jeg på alle måder bare har det meget bedre.

Jeg regner med, at jeg skal blive ved med at gå til behandlingerne, men det er også OK, når bare det virker.

Jeg har tænkt på, at jeg måske burde besøge deres klinik i Hørsholm med min lillebror, der jo bor i nærheden af dem. Han døjer frygteligt med eftervirkningerne af en påkørsel sidste år, hvor en varebil bragede op bag i hans lille Fiat.

Han er diagnosticeret med et piskesmæld – og det kan akupunktur faktisk også hjælpe med: https://akupunktur-laegehuset.dk/behandling-af-piskesmaeld/

Det er i hvert fald værd at få set nærmere på, synes jeg. Og han er heldigvis enig. Hans store drøm er at komme sig så meget, så han kan genoptage sit arbejde som truckfører.

Skriv et svar