Sådan bliver du klar til foråret i Hvidovre

Hvidovre er en smuk by – især om foråret, hvor planterne skyder frem og alting bliver lidt grønnere. Men er du klar til foråret i Hvidovre?

Læs med her, og bliv inspireret til, hvordan du kan blive helt klar til foråret!

Strømper

Hvis du og din familie mangler gode strømper til foråret, så køb bambus strømper børn og til resten af familien. Bambus strømper er noget af det mest behagelige at have på fødderne, og så er materialet let at ånde i, som gør strømperne perfekt til foråret!

Gør haven klar

Når foråret begynder at træde ind, så kan det også være tid til at få styr på haven. Det kan være, at du skal til at plante en masse ud. Du kan f.eks. plante æbletræer og læse om beskæring af nye æbletræer, så planterne har det godt. Det kan også være, det er ved at være tid til at få styr på køkkenhaven – hvis du har sådan en. Her kan du plante kartofler, gulerødder, ærter og meget, meget mere.

Gør dig selv klar: Tøjet

Det er også til foråret, det er på tide at skifte vinterjakken ud med forårsjakken. Hvis du endnu ikke har en forårsjakke, så kan det være, at du allerede skal gå på udkig efter en nu! Det er bedre at være i god tid end pludselig at stå og mangle en!

Forårsrengøring

Der er også en tendens til, at man holder forårsrengøring. Det er sikkert fordi, foråret kan føles som en ny start, fordi der kommer mere sol frem og flere grønne blade. Det er bare som om, man vækker op efter flere måneder i mørke, og det er noget, der skal fejres med en rengøring, så alt får en frisk start!

Gør håret klar

Der er også mange, der vælger at gøre deres hår klar til foråret. Det kan være, at du gerne vil have en kortere frisure, nu hvor vejret bliver varmere. Det kan også være, at du gerne vil have en lidt lysere tone, nu hvor alt andet også lyser op. Det er naturligvis helt op til dig selv.

Skriv et svar