Tyverialarmer i byen

Tyverialarmer er til for at gøre livet svært for tyveknægtene. Og heldigvis kan vi i dag købe forskellige alarmsystemer, som passer lige til vores behov. Det er nemlig ikke det samme overalt. Der er stor forskel på, om du skal sikre et varelager, en villa, som du bor i, eller en lejlighed, du stiller til rådighed for dine gæster.

Også alarm til privat brug

Skal du fx tyverisikre din bolig, kan det være, at du er nødt til at finde både en privatalarm og et abonnement hos et firma, så du kan være sikker på, at vagterne kommer hurtigt.

Skal du måske tyverisikre et varelager, så kan det være, at du skal finde en tyverialarm, som du kan kombinere med videoovervågning.

Måske vil du gerne give dine gæster en sikker bolig, mens de besøger. Så kan det være en løsning, at du finder en tyverialarm, som de nemt kan styre, men som ikke nødvendigvis også har vagtservice eller videoovervågning.

Der findes mange alarmsystemer på markedet – flere og flere kommer til. Og det er der en god grund til. Mange mennesker i Danmark vil gerne sikre deres bolig imod indbrud. Der sker mere end 30.000 indbrud om året – Det svarer til mere end 80 indbrud dagligt. Selvom der sker indbrud over hele landet, så ser det ud, som om at de fleste indbrud sker der, hvor tyveknægtene ved, at der er mange værdifulde genstande.

Privatalarmer er populære – de består af en tyverialarm og et abonnement til et vagtfirma. Dertil kan der komme fordele såsom gratis serviceeftersyn, gratis bytning af defekte enheder eller batterier mv. Oftest kan alarmen styres via internettet eller en app, du får adgang til via abonnementet.

Få video med som overvågning

Selve tyverialarmen består af forskellige enheder: en sensor, som kan registrere bevægelse – og i nogle udgaver har den et kamera, så den kan tage billeder. En højtaler eller rettere en sirene, som sættes i gang, når sensoren registrerer bevægelsen. Sensoren kan sende besked til din telefon eller mail, så du ved, at der sker noget, som ikke bør ske i dit hjem. Sirenen kan høres, og tyven bliver forhåbentlig forskrækket og trækker sig væk. Nogle sensorer kan kombineres med videoovervågning, så du kan dokumentere indbruddet. Det kan være værdifuldt.

Mange tyverialarmer kan kobles til flere forskellige enheder – trådløst. Dvs. de kan kobles til din telefon, så du får besked med det samme, hvis der sker et indbrud. De fleste alarmer kan kobles til adskillige enheder, hvilket kan være en kæmpe fordel. Det kan tænkes, at du har nogle betroede medarbejdere, som du kan koble til dit firmas alarmsystem via deres telefon.
Det kan også være, at du og din nabo har et godt forhold, og gerne hjælper hinanden med snerydning, opsætning af hegn og den slags. Så er det oplagt, at din nabo også kobles til alarmsystemet. Hvem ved, måske er I på ferie i udlandet, så vil det være rart at vide, at naboen kan registrere, at noget, der ikke burde ske, sker i dit hjem – og gøre noget ved det. Det ville du jo også gøre for din nabo.

Skriv et svar