Så skal huset indrettes

“Næste station: Hvidovre” – sådan sagde min kæreste, da vi rundede hjørnet ned til den vej, hvor vores fremtidige liv skal leves. Nu er vi officielt beboere i 2650 – eller seksogtyveenhalv, som min fra kalder det. Huset er VORES, livet er skønt – og nu skal vi i gang med at skabe rammerne om det, der med tiden bliver vores egen lille familie.

Vi er kræsne på den gode måde

Vi ved begge, hvad vi vil have, når det handler om boligtilbehør. Heldigvis er vi også ENIGE, og det er jo i sig selv en bedrift 🙂

Vi har lidt møbler og andet godt fra vores tidligere og mindre hjem med os, men der skal købes en del nyt. Som nybagte husejere skal vi selvfølgelig passe lidt på pengene – men vi vil altså heller ikke gå på kompromis!

Heldigvis har vi fundet et fantastisk sted på nettet at købe en ret stor del af det boligtilbehør og diverse småting, vi skal have. Og meget af det er allerede bestilt såmænd.

Entreen

Den er jo vigtig, da det er det første, både vi og gæster oplever af huset. Vi har købt er genialt flot spejl fra Nordal:

Square spejl fra Nordal

Du må da indrømme, det er lækkert!

I samme butik fandt vi – vistnok for første gang – det samlede udvalg fra House Doctor! Vi er helt vilde med designet fra de tre søskende, der står bag House Doctor. Jeg tror nok, vi ender med at købe ganske meget af deres lækre kram.

Vin og glas

Vi holder begge af god vin, og det er vel noget, der især hører vores generation til efterhånden. Vi er også enige om, at oplevelsen af en god vin forstærkes, når den drikkes af de rigtige glas.

Bevares – man kan skam drikke vin af et plastikkrus, men det er nu ikke det samme som et lækkert og smukt vinglas.

Vi er faldet for de skønne vinglas med bobler i selve glasset fra Broste Copenhagen:

https://packhouse.dk/produkt-kategori/koekken/glas-og-karafler/

De er så dekorative i sig selv, men fyldes de med en smukt gylden Chardonnay eller en forsigtigt kølet Merlot fra det norditalienske, er de bare endnu smukkere!

Sådan ser vi på det 🙂

 

 

Skriv et svar