Gode mødepakker på Sjælland?

Møder og konferencer - lækre faciliteter

Hvad skal der til, for at et møde mellem meget forskellige mennesker bliver godt? Ja, det kommer jo lidt an på, hvad mødet skal handle om. Handler det om vidensudveksling omkring et svært videnskabeligt emne, så kan det godt være, at mødelokalet og alle faciliteterne omkring mødet ikke spiller den største rolle. I sådan et tilfælde vil det være mødets indhold, som er det vigtigste for deltagerne.

Faciliteterne er afgørende

Men handler det om et møde, der sigter på at promovere et projekt eller en række produkter, så kan mødefaciliteterne være afgørende for mødets succes. I begge tilfælde, så er der dog aldrig noget forkert i at sørge for, at både omgivelserne, den tekniske – eller anden – assistance, og forplejningen under mødet er i top.

Og hvad vil det så sige: Ja det vil sige, at du skal sørge for, at der bliver tænkt på alt, hvad et møde skal rammes ind i. Lige fra at udlevere en notesblok, en kuglepen, dagsorden – eller program – til alle mødedeltagerne – til at faciliteterne, som de får brug for under mødet – fx AV-udstyr, whiteboards eller simultantolkning og forplejning mv. Det er mange ting, der skal tænkes på, hvis et møde skal ende med succes.

Særlige komplette mødepakker

Der findes hoteller og konferencecentre, som har specialiseret sig i at tænke rammerne for møder igennem. Og de kan tilbyde dig forskellige mødepakker – se her.

Det er meget individuelt, hvad du vil få brug for, når du skal arrangere et møde. Et møde er jo ikke altid et kort møde på 2 timer, hvor det vil være tilstrækkeligt med, at der er vand, kaffe og eventuelt snacks sat ind på mødebordet. Et møde kan vare en hel dag. Eller to dage. Du vil derfor gøre klogt i at kigge på, hvad de forskellige udbydere af mødepakker kan tilbyde dig.
Nogle udbydere vægter at forplejningen er helt i top. Andre vægter, at mødedeltagerne har adgang til gratis og trådløs Wi-Fi. Andre igen vælger at give deltagerne adgang til faciliteter, som ligger helt uden for mødets rammer – fx adgang til spa!

Hvis du leder efter mødepakker, så skal du derfor først gøre dig klart, hvad mødedeltagerne skal tale om. Handler det om, at der skal skrives under på en vigtig aftale, så kan det være, at du skal finde en af de lidt mere eksklusive mødepakker. Handler det om, at der skal sættes i gang i de kreative tanker, så skal du måske især vægte, at AV-udstyr, Wi-Fi og muligheden for at tage en dukkert på stranden eller i poolen, er i top.

Nordsjælland er de perfekte rammer

Du kan finde rigtigt mange forskellige mødepakker i hele landet – men især på Nordsjælland. Af en eller anden grund bliver der afholdt rigtigt mange møder i denne landsdel. Måske fordi der er smukt. Måske fordi det er nemt at rejse dertil. Du kan fx finde ualmindeligt gode mødepakker i Lillerød, som er Allerød kommunes hovedstad, kan man sige. Og det er lige meget, hvor mange personer du booker til. Du får topkvalitet. Men husk lige at sende information til deltagerne om, hvordan de kommer frem til stedet, hvor mødet skal afholdes, når du sender den øvrige information om mødet til dem.

Skriv et svar