Hvad kan du lave af underholdning til et babyshower

Hvad kan du lave til af underholdning til et babyshower? 

Babyshower er en amerikansk tradition, som mange danskere har taget til sig. Det er en hyggelig dag, hvor man kan fejre ens venindes graviditet og lave alle mulige sjove lege, der involverer babyer og det at blive mor. Hvis du har fået tjansen at skulle holde et babyshower for en veninde eller en anden bekendt, så kan du finde inspiration til underholdning i denne artikel. 

 

En quiz om babyer

Hvem elsker ikke en god quiz? Du kan nemt skabe en god underholdningsindslag med en lille quiz om babyer eller om den gravide. Det kan være alt fra nyttige facts om nyfødte til spørgsmål om den gravide i sine yngre dage. Det er uden tvivl et hit blandt gæsterne, og en god måde at få delt dagen lidt op, så man ikke kun sidder rundt om bordet i stilhed. Du kan finde spørgsmålene om babyer online eller ved at gøre dig din egen research forinden. Du kan også inddrage faderen, hvis han er til stede på dagen. 

 

Babybilleder af gæsterne

Et andet godt indslag til babyshoweren er en quiz om gæsterne. Her skal alle gæster medbringe et babybillede af dem selv, og så skal den gravide gætte hvem de forskellige er. Det er en god måde at samle alle gæsterne på, særligt hvis du ikke rigtig kender de andre deltagende gæster. Det er både sjovt og rigtig fint, fordi hvem elsker ikke at kigge på babybilleder af sine veninder fra dengang de var små? Det kan eventuelt være en lille babyshower gave til den gravide, som hun kan kigge tilbage på, når hun har født. 

 

Hvem kan give hurtigst en ble på?

Du kan også medbringe en leg, der kan sætte godt gang i stemningen. Det er legen, hvor alle gæsterne, inklusiv den gravide, skal skifte en ble på en legetøjsdukke på tid. Du skal bare sørge for at medbringe en dukke, som I kan bruge. Måske du skal tage 2-3 stykker med, hvis I er mange. Du kan købe bleerne billigt og så gælder det bare om at være den, som kan skifte en ble hurtigst. 

Skriv et svar