Den venlige telefonstemme

Jeg ved ikke, om du nogensinde har tænkt på, at du faktisk bør være sød, når du ringer op til en shop for at beklage dig over et produkt, du har købt. Du bør aldrig være aggressiv eller råbe i telefonen. Det er ubehageligt at høre på. Dels for de andre, der er i umiddelbar nærhed af dig, dels for hende, du får i tale. Og hende kender du slet ikke. Så har du overhovedet ret til at overfuse hende med skældud?

Ofte et call center

Hende du taler nemlig med, er nemlig sjældent klar over, hvor du har købt det defekte produkt. Helt sikkert ved hun, at du har købt det i den store kædeforretning, som også har ansat hende til telefonpasning via et callcenter. Mere ved hun ikke. Hun kan ikke høre, at du købte produktet i forretningens afdeling, i Odense eller Hjørring.

Men hvis du nu er en hidsigprop og ikke kan lade være med at skælde ud, så kan du være ret sikker på, at hende du taler med – altså hende, der er ansat til at tage sig af telefonen – vil kunne hjælpe dig, så du får dine beklagelse rettet til den rette person. Det kan ovenikøbet være, at hun kan hjælpe dig med at få sendt varen retur, så du kan få en refundering – eller et produkt, der virker.Det er alt sammen en del af telefonservicen.

Et krævende job

Du skal dog vide, at telefonpasning ikke er et helt nemt job. Der bliver brugt mange kræfter på at lytte til, hvad du egentlig siger, når du bare skælder ud. Og der bliver brugt mange kræfter på at få løst netop dit problem. Så lad være med at råbe og skrige. Du kommer ikke længere ad den vej. Tal pænt til hende, du får i røret. Og du får det bedre med dig selv bagefter. Det går jo altid op for os, at den person, vi talte med ikke, har nogen som helst skyld i, at produktet var defekt.

Skriv et svar